Sansehaven

Lørdag den 1. september 2018 fejrede Nørregadehus 14 års fødselsdag.  

Der var alt, hvad der hører en god fødselsdag til: gæster, fødselsdagssang, kager, leg, dans og godt vejr. På denne første efterårsdag var vejret endda så godt, at arrangementet blev flyttet udendørs.

Sansehavens støtteforening, der har til formål at øge muligheden for aktivitet og hygge i haven, havde inviteret til fest, og det var ekstra glædeligt, at endnu en aktivitet blev indviet samme dag - nemlig et fodboldmål. 

Bestyrelsen er meget glade for, at der nu også er et fodboldmål i haven, og det er da også kun fordi foreningen har fået en større donation, at det kan lade sig gøre. Nu er der tre nye aktiviteter i haven; en bro, et basketnet og et fodboldmål, alle tre ting efter konkrete ønsker fra borgere, der bor i Nørregadehus.

Foreningen fortsætter med at samle midler til kommende projekter, der er rigeligt med ønsker at indfri, f.eks. er der et ønske om siddepladser, så der også er plads til dem, der nøjes med at være publikum, når der bliver spillet fodbold og basket.

Bestyrelsen siger tak for opbakningen fra alle de pårørende, der kom til fødselsdagsfesten og især tak til Bjarne Hansen, der stillede sig til rådighed i den gode sags tjeneste og spillede op til dans til stor fornøjelse for alle festdeltagerne.

 

Hvem er Sansehaven?

Der var engang en ung mand der ønskede sig et basketballnet i haven i Nørregadehus! Det ønske blev forelagt den daværende leder i Nørregadehus, som umiddelbart mente det var en god idé - men at det ville være meget bedre at lave flere ting i haven til gavn for alle på adressen! Her starter bestyrelsen for sansehaven sin historie!

På det tidspunkt var der en pårørendegruppe på hver etage, de stak næserne sammen og blev hurtigt enige om at lave en forening. Som forening er det tilladt at håndtere penge og uden penge sker der ingenting!

Vi har måttet sande at ting tager tid - heldigvis kan vi bruges til andet end møder, og vi har næsten vundet hævd på at være arbejdskraft når Nørregadehus holder fødselsdag - det gør vi med stor fornøjelse.

Har nogen lyst til at bidrage med store eller små beløb er dette sansehavens konto i Nordea: Reg. nr. 9421 kontonr. 0724 551 890.

Har du spørgsmål, kontakt:

Flemming Hansen, fhansen@post.tele.dk, 29 66 30 82

Dorte Østergaard, dooe@vejen.dk, 51 21 05 62

Kjeld Larsen, gunhildogkjeld@gmail.com 23 86 59 50

Helle Andreasen, habahne5@gmail.com, 52 40 09 03

Jørgen Mortensen, joergen.mortensen@mail.dk, 51 21 93 53

Flemming Hansen, Dorte Østergaard, Kjeld Larsen, Helle Andreasen og Jørgen Mortensen (ikke på billedet).

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Sansehaven

 

Flemming Hansen, Dorte Østergaard, Kjeld Larsen, Helle Andreasen og Jørgen Mortensen (ikke på billedet).